Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Kesälehti 2022 vapaasti täältä!

Sovellukset

Uutissovellus

Valitettavasti emme tunnistaneet käyttämääsi laitetta ja selainta.

Uutissovelluksemme toimii Android-laitteilla Chrome-selaimella ja iPhoneilla ja iPadeilla Safari-selaimella. Tietokoneilla uutissovelluksemme toimii Chrome-selaimella.

Käynnistä laitteellasi jokin näistä selaimista ja palaa tälle sivulle asentamaan uutissovellus. Jos et silti näe tällä sivulla sovelluksen asennuspainiketta, kokeile päivittää selaimesi uusimpaan versioon.
Uutissovelluksemme toimii Android-laitteilla vain Chrome-selaimella. Vaikuttaa siltä, että käytät jotain muuta selainta. Käynnistä laitteellasi Chrome ja palaa tälle sivulle asentamaan uutissovellus. Uutissovelluksemme toimii iPhoneilla ja iPadeilla vain Safari-selaimella. Vaikuttaa siltä, että käytät jotain muuta selainta. Käynnistä laitteellasi Safari ja palaa tälle sivulle asentamaan uutissovellus.

Asenna uutissovellus painamalla ja valitsemalla Lisää Koti-valikkoon.

Uutissovellus on asennettu. Löydät sovelluksen kotinäytöltäsi.

Siirry etusivulle

Päivän lehti -sovellus

Päivän lehti -sovellus sisältää näköislehtemme liitteineen sekä näköislehtien arkiston. Asenna sovellus laitteesi sovelluskaupasta.

App Store Play Kauppa