sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Asiaa läheltäsi

Keiteleen Yrittäjät 50 vuotta ­- Vuoden yrittäjä julkistettiin juhlassa

Keiteleen Yrittäjien puheenjohtaja Jaana Jauhiainen onnittelemassa Vuoden yrittäjä -palkinnon saanutta Matkailukeskus Lossisaaren yrittäjää Erkki Hartikaista.

Keiteleen Vuoden yrittäjä -palkinnon on saanut  Matkailukeskus Lossisaari. Yrittäjä Erkki Hartikainen otti palkinnon vastaan Keiteleen Yrittäjien 50-vuotisjuhlassa.
Hartikainen on toiminut Lossisaaren yrittäjänä noin 13 vuotta ja sinä aikana aluetta, toimintoja ja palveluja on kehitetty voimakkaasti. Lossisaaressa on majoitustoiminnan ja karavaanarialueen lisäksi kahvila-ravintola, polttoaineen jakelu ja venesatama. Alueella on kuntopolkuja ja mahdollisuus pelata muun muassa frisbeegolfia.
Vuoden yrittäjä -palkintoa vastaanottaessaan Erkki Hartikainen kiitti yrityksensä henkilöstöä, paikallista yrittäjäyhdistystä sekä yrittäjäkollegoita ja Keiteleen kuntaa hyvästä yhteistyöstä.
­- Kehittämissuunnitelmia on edelleen, työ ei varmasti lopu koskaan. Myös oma perhe ansaitsee suuren kiitoksen tuesta, joka antaa voimaa jatkaa, Hartikainen sanoi.

Kommentit

  • tuija

    Sydämelliset onnittelut Vuoden Yrittäjälle henkilökuntineen!

Jätä kommentti

*