torstai 13.8.2020 Jesse

Asiaa läheltäsi

Kirpputoripäivät vilkastuttamassa kirkonkylää Pielavedellä

Kirpputoripäivä houkutteli ihmiset sankoin joukoin Pielaveden torille. Kuva Suanna Hotari.

 

Muikkuvestivaalilauantaina kesäkuun 27. päivä tältä kesältä peruttujen Muikkuvestivaalien henkeä ylläpidettiin Pielaveden torilla, missä Pielaveden Pop Up -myymälä ja sen taustalla vaikuttava Taika ry, Saara Karhusen Saaran tupa ja SavonKalaHerkkujen Jouni Rautiainen yhteistyössä järjestivät torille ohjelmaa Muikkuvestivaalien korvikkeeksi.

Muikkarilauantaina ihmisiä oli Taika ry:n puheenjohtaja Johanna Paanasen mukaan  mukavasti liikkeellä, joten yhteistyö kolmikon kesken jatkui myös 12. heinäkuuta, kun Pielaveden torilla järjestettiin Kirpputoripäivä. Paanasen mukaan  myös kirpputoripäivä sai ihmiset hyvin liikkeelle. Paananen arvioi, että päivän aikana torilla liikkui satoja ihmisiä.
Pop up -myymälän, Saaran tuvan ja SavonKalaHerkkujen lisäksi myös muita kirkonkylän yrityksiä oli houkuteltu osaltaan piristämään Pielaveden lauantaipäivää.
– Yritämme tällaisella yhteistyöllä ja tempauksilla virkistää kylän toimintaa, Paananen kertoo.

Kirpputoripäivä järjestetään toistamiseen viikon päästä lauantaina 25. heinäkuuta kello 9–14.  Torille voi jokainen tulla ilmaiseksi myymään kirpputoritavaraa. Torin myyntipöydät ovat käytettävissä, mutta myyjän tulee itse huolehtia oman myyntipaikkansa järjestämisestä. Tarkemmasta jatkosta kirpputoripäivien suhteen tänä kesänä tai tulevaisuudessa ei ole vielä keskusteltu.

Jätä kommentti

*