sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Asiaa läheltäsi

Mopoilija loukkaantui Pielavedellä – ajautui rekan eteen

Liikenne onnettomuuspaikalla sujuu jälleen normaalisti. Tutkinnan ja onnettomuuspaikan raivauksen ajan liikenne ohjattiin kiertoteille.

 

Pielavedellä Urho Kekkosentiellä tapahtui tänään kello 9.20 aikaan mopon ja rekan välinen liikenneonnettomuus.

Rekka oli ajanut Urho Kekkosentietä pitkin etelän suuntaan ja mopoilija samaa tietä pohjoisen suuntaan. Mopoilija oli ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmännyt rekan keulaan. Mopoilija oli lentänyt törmäyksen voimasta tien pientareelle. Mopoilijalla oli kypärä päässään.

Mopoilija sai törmäyksessä vakavat vammat ja hänet kuljetettiin hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Mopon kuljettaja oli paikkakuntalainen 1970-luvulla syntynyt mies.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi tekee tutkinnassa yhteistyötä liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa ja selvittää onnettomuuteen johtaneita syitä sekä muita olosuhteita.

Tie onnettomuuspaikalla Puistotien risteyksen kohdalla oli suljettuna tutkinnan ja onnettomuuspaikan raivaamisen ajan ja poliisi ohjasi liikenteen kiertoteille. Liikennejärjestelyt palautuivat normaaleiksi hetki sitten.

Jätä kommentti

*