keskiviikko 23.1.2019 Enni, Eine, Eini

Asiaa läheltäsi

Musa- ja mediapajat käynnistyivät Pielavedellä

Atte Ruotsalainen ja Niila Niskanen loivat mediapajassa hahmon, ja hahmolle luonteenpiirteet ja tarinan. Niin syntyi metsästyspelin idea.

Pohjois-Pielaveden ja Säviän koulujen yhteiset musa- ja mediapajat käynnistyivät tänään 3.-4.-luokkalaisille ja heidän opettajilleen. Atte Ruotsalainen ja Niila Niskanen loivat mediapajassa hahmon, ja hahmolle luonteenpiirteet ja tarinan. Niin syntyi metsästyspelin idea.

Suomen kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahaston rahoittama Musa- ja mediatyöpajoja Pohjois-Savon maakuntaan -hankkeen tavoitteena on edistää ja lisätä Pohjois-Savon haja-asutusalueella sijaitsevan 15 koulun henkilöstön ja oppilaiden osaamista musiikin ja mediatuotannon aloilla. Samalla tuetaan oppilaiden tulevaisuuden taitojen juurtumista ja kehitetään uudenlaista opettajien täydennyskoulutusta, jossa opettajat välittävät oppimaansa taidot tutoropettajina muille koulujensa opettajille. Pyrkimyksenä on siten tasata koulutuksen alueellista vaihtelua Pohjois-Savon keskuskaupunkien ja haja-asutusalueella sijaitsevien koulujen välillä.

Jätä kommentti

*