Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Kesälehti 2022 vapaasti täältä!

Pielavesi-Keiteleen verkkopalvelu uudistuu tiistaina

Uudistus

Pielavesi-Keiteleen verkkopalvelu uudistuu tiistaina.

Lukijalle uudistukset tuovat useita parannuksia entiseen  etenkin, jos käytössä on älypuhelin. Lehden verkkosivut saavat aiempaa selkeämmän ulkoasun. Ulkoasua on riisuttu ja yksinkertaistettu erityisesti mobiililaitteiden pieniä näyttöjä ajatellen.

Uudistuneet sivut tarjoavat myös entistä enemmän sisältöä tilaajille joka päivä. Julkaisemme päivittäin juttuja ja kuvia alueelta. Tilaajat voivat lukea ajankohtaisia uutisia netistä jo ennen paperilehden ilmestymistä. Lisäksi nettisivulla voi katsella enemmän kuvia esimerkiksi tapahtumista lehdessä julkaistujen kuvien lisäksi.

Pielavesi-Keiteleen näköislehtisovellus on edelleen käytössä ja sen voi ladata omaan puhelimeensa App Storesta tai Google Play -kaupasta. Näköislehteä voi lukea myös verkkosivujen kautta.

Tilaajat voivat yhä kommentoida verkkopalvelun juttuja, mutta kommenttien tarkastuskäytäntö muuttuu. Jatkossa STT:n moderaattorit tarkastavat kommentteja aamusta iltaan etukäteen. Tällä ennakkomoderoinnilla tavoitellaan parempaa keskustelun laatua. Työssä noudatetaan STT:n moderointiperiaatteita, jotka ovat vapaasti luettavissa verkossa.

Tutustu uusiin verkkosivuihimme osoitteessa www.pielavesi-keitele.fi.