Kuulemistilaisuus Keiteleen seurakunnan Youtube-kanavalla – kysymyksiä voi lähettää etukäteen sähköpostilla

Keiteleen seurakunnan info- ja kuulemistilaisuutta voi seurata suorana maanantaina 8. helmikuuta kello 18 alkaen seurakunnan Youtube-kanavalta. Ylä-Savon seurakuntayhtymä
Elisa Nuutinen

Elisa Nuutinen

Keiteleläisiä kutsutaan seuraamaan suoraa lähetystä seurakunnan informaatio-, tutustumis- ja kuulemistilaisuudesta Keiteleen kirkossa maanantaina 8.2. kello 18 alkaen. Tilaisuutta voi seurata Keiteleen seurakunnan Youtube-kanavalta.

Tilaisuuden aiheena on Keiteleen seurakunnan vuoden alussa tapahtunut liittyminen Ylä-Savon seurakuntayhtymään ja sen mukanaan tuomat muutokset.

Toisena illan teemana seurakuntalaisten kuuleminen liittyen Keiteleen ja Pielaveden seurakunnan tekemään aloitteeseen Nilakan seurakunnan perustamisesta vuoden 2022 alusta lukien.

Tilaisuudessa on mukana Pielaveden seurakunnan työntekijöitä, jotka tulevat jo kuluvan vuoden aikana työskentelemään myös Keiteleen seurakunnassa seurakuntapariyhteistyön myötä.

Koronarajoitukset mahdollistavat osallistumisen kirkossa vain 20 henkilölle, joten tilaisuutta ei voida järjestää paikan päällä avoimena yleisötilaisuutena. Sitä voi seurata suorana lähetyksenä Keiteleen seurakunnan Youtube-kanavalla tai sen voi katsoa tallenteena silloin kun itselle sopii.

Seurakuntalaisten toivotaan lähettävän kysymyksiä ja kommentteja etukäteen sähköpostitse seurakunnan osoitteeseen keiteleen.seurakunta@evl.fi, tai suoraan kirkkoherroille osoitteisiin oiva.malinen@evl.fi ja arto.penttinen@evl.fi.

Kommentoi