Uusi kauppias aloittaa Keiteleen K-marketissa - alkajaisiksi mittava remontti

Keiteleen K-marketin kauppias ja kaupan nimi vaihtuvat maaliskuun puolivälissä. Samalla kaupassa alkaa mittava remontti. Elisa Nuutinen

Uusi K-kauppias Esa Töhönen aloittaa Keiteleellä 15. maaliskuuta. Samalla kaupan nimi vaihtuu Reimarista K-Market Keiteleeksi, ja kiinteistössä alkaa mittava remontti. Muutostöiden ajan kauppa on kiinni.

Töhösellä on konetekniikan insinöörin koulutus. Hän on työskennellyt vanginvartijana ja kuntosaliyrittäjänä sekä -valmentajana. Kauppiasharjoittelun hän on tehnyt K-Supermarket Pihtiputaalla.

Töhönen kertoo, että kauppiasuran aloittaminen Keiteleellä tuntuu mukavalta.

– Kauppa ja kylä tuntuvat jo muutaman käyntikerran jälkeen hyvin kotoisilta. Olen kotoisin Paltamosta, joka on pieni pitäjä Kainuussa, joten uskon, että viihdyn täällä mainiosti.

Töhönen ryhtyy heti alkajaisiksi tekemään mittavia uudistus- ja remonttitöitä kaupassa. Kauppa suljetaan edellisellä viikolla, jotta uudistustyöt saadaan täydellä teholla käyntiin. Uudistettu K-Market Keitele avataan keväällä. Postin toiminta jatkuu kaupan pihalle tuotavassa kontissa koko remontin ajan.

Keiteleen K-kauppa oli sulkemisuhan alla viime syksynä.

– Runsaiden asiakaspalautteiden perusteella ja kunnan johdon kannustuksella vakuutuimme, että Keiteleellä menestyy jatkossakin hyvän palvelun ruokakauppa, sanoo Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen.

Kommentoi