Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Kesälehti 2022 vapaasti täältä!

Keiteleen markkinat on peruttu koronan takia

Keiteleen markkinat, jotka oli määrä järjestää 27.–28. elokuuta, on peruttu koronaepidemian vuoksi. Vastuujärjestäjä Keiteleen Hevosystäväseura kertoo tiedotteessaan kuulleensa eri tahoja – terveysviranomaisista tartuntatautilääkäri Harri Korhosta, Keiteleen yrittäjäyhdistystä ja muuta yhdistysväkeä sekä kunnan edustajia.

– Samoin tunnistamme riskianalyysiin pohjaavat suositukset Palveluyhtiö Viisarit Oy:n koronavalmiusryhmältä. Keiteleen, Vesannon ja Tervon kuntien alueella on suositus pidättäytyä yleisötapahtumien järjestämisestä, seura toteaa tiedotteessaan.

– Keiteleen Hevosystäväseurassa näemme, että tilanteessa, jossa olemme juuri toipumassa vakavasta koronatartuntaryppäästä alueellamme, on välttämätöntä taata terveydenhoitohenkilökunnalle hengähdysaikaa. Lisä- ja ylitöinä hoidetusta tartuntajäljitystyöstä on annettava tunnustus – ja samaan aikaan meidän muiden on vältettävä ylimääräisiä riskitekijöitä, joita yleisötapahtumat yhteisen arviomme mukaan ovat.