Joulun Lapsi -lahjakeräys on käynnissä myös Keiteleellä ja Pielavedellä

Operaatio Joulun Lapsi on vienyt kenkälaatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille jo 26 vuoden ajan. Operaatio Joulun lapsi

Keräys

Keiteleen evankelisluterilainen seurakunta ja helluntaiseurakunta sekä Pielaveden evankelisluterilainen seurakunta osallistuvat myös tänä vuonna Joulun Lapsi -keräykseen. 

Suomen kohteet ovat Romania, Moldova ja Viro.

Joulupakettiin laitetaan lelu, pipo, käsineet, villasukat, ohut pitkähihainen paita, koulutarvikkeita, palasaippua, hiusharja tai kampa, hammasharja ja muuta pientä lasta ilahduttavaa, vaikkapa hiuskoristeita tai tarroja.

Kaikkien tavaroiden tulee olla uusia. 

Tavarat pakataan kenkälaatikon kokoisiin laatikoihin, joita on saatavissa Keiteleellä seurakuntatalolta tai helluntaiseurakunnan kirpputorilta. Pielavedellä laatikoita saa seurakuntatalolta.

Laatikoihin ei saa laittaa makeisia, ruokaa, nesteitä, hammastahnaa, shampoota tai voiteita. Särkyvää tavaraa tai rahaa ei saa paketissa olla, ei myöskään sotaan, väkivaltaan tai noituuteen viittaavia tavaroita, linkkuveitsiä tai muita teräaseita.

Laatikot palautetaan seurakuntatalolle Keiteleellä 19. marraskuuta mennessä ja Pielavedellä 16. marraskuuta mennessä.

Joulun Lapsi -keräykseen voi osallistumalla myös lahjoittamalla vaikkapa villasukat, lelun tai hammasharjan. Yhsittäiset lahjoitukset pakataan mukaan lahjalaatikoihin.

Joulun Lapsi -keräyksen nettisivuilla www.joulunlapsi.fi voi myös lahjoittaa rahaa esimerkiksi lahjalaatikoiden pakkaamiseen ja kuljetuskuluihin.

Operaatio Joulun Lapsi on vienyt kenkälaatikoihin pakattuja joululahjoja maailman vähävaraisille lapsille jo 26 vuoden ajan. 

Viime vuonna Keiteleeltä, Pielavedeltä ja Vesannolta lähti yhteensä 154 lahjaa.

Kommentoi