Pielaveden mökkiläisneuvosto Pielavesi toivottaa vapaa-ajan asukkaat tervetulleiksi

Jäiden lähtö sujui tänä keväänä yhtä hitaasti ja tuskallisesti kuin jäitä poltellessa. Sitä odotellessa mietin omaa elämänmuutostani. Muutto Pielavedelle ja työnteko täällä on ollut mieluisaa. Minut on otettu hyvin vastaan. Iso kiitos siitä pielavetisille. Mökkeilyn lisäksi olen saanut nauttia pysyvämmästä elämisestä sielunmaisemissani.

Olen havainnut, että harrastusmahdollisuudet ovat täällä hämmästyttävän monipuoliset. Talvella täällä oli mainiot ladut hiihtää. Keväämmällä hankikanto houkutteli jäälle pilkkimään.

Liikuntahallin kuntosali on lähes maksutta käytössä ympäri vuoden - kunhan ensin käy kirjastolla rekisteröitymässä käyttäjäksi ja hakemassa sieltä avaimen. Näin kesän tullen täällä voi kokeilla muun muassa minigolfia, frisbeegolfia, tennistä ja tietysti uimista ja kalastamista.

Harrastusmahdollisuudet ovat täällä hämmästyttävän monipuoliset.

Oman kokemukseni perusteella kannustan sinuakin miettimään mökkeilyn lisäksi pysyvämpää olemista ja elämistä Pielavedellä. Sen mahdollistaa esimerkiksi vapaa-ajan asunnon muuttaminen ympärivuotiseksi. Tarkempia speksejä saat rakennustarkastajaltamme Tissarin Jounilta. Vuokra-asuntoja ja järvenrantatonttejakin löytyy.

Toimeentulon mahdollistavat erilaiset työpaikat sekä kirjaston etätyötilat ja valokuitu. Kunnan nettisivuilta löydät avoimet työpaikat koko kunnan ja naapurikuntienkin alueelta. Ajantasaisinta tietoa työpaikoista saat työllisyyshankkeemme koordinaattorilta Tuula Rytköseltä.

Lisäksi Pielavedellä on tarvetta erilaisille yrittäjille. Liiketilojakin löytyy sekä kaupan että vuokrattavaksi. Yrittäjyyden kiinnostaessa ole rohkeasti yhteydessä elinkeinoasiamies Aarno Niskaseen. Samanhenkistä seuraa löytyy varmasti aktiivisesta yrittäjäyhdistyksestä.

Kunnan työntekijät tavoitat sähköpostilla: etunimi.sukunimi@pielavesi.fi ja puhelinnumeromme löytyvät kunnan nettisivuilla.

Nyt on onneksi Pielavesi jo vapaa ja sen pinta korkealla. Toivotan Sinut tervetulleeksi tänne jälleen nauttimaan olostasi ja elostasi. Oman kylän yritysten palveluita käyttämällä teet olostasi vieläkin mukavampaa.

Pielavedellä voit hyvin joka päivä.

Kirjoittaja on Pielaveden kunnanjohtaja ja mökkiläinen

Etusivulla nyt

Luetuimmat