Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Kesälehti 2022 vapaasti täältä!

Pielaveden Uusi suunta -seminaariin kootaan näyttelyksi kuvia ja pikkutarinoita yrittäjyydestä

Pielavedellä kootaan nyt pieniä tarinoita paikallisista yrityksistä näyttelyksi. Tarkoituksena on nostaa esille paikkakunnan yritystoimintaa ja sen kehitystä kuvaparien ja pienten esittelytekstien kautta.

SavoGrown Pielaveden elinkeinoasiamies Aarno Niskanen ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Harri-Pekka Luomi kertovat, että näyttely tulee esille helmikuun 9. päivä pidettävän Pielaveden Uusi suunta -seminaarin yhteydessä.

– Tarkoitus on pystyttää se jatkossa myös muissa sopivissa yhteyksissä ja tallettaa aineisto arkistoon mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Ideana on, että jokaisesta yrityksestä tulee esiin kaksi kuvaa, toinen yrityksen alkutaipaleelta ja toinen nykyisestä tilanteesta. Kuvien yhteyteen tulevaan esittelytekstiin tulee tieto perustamisvuodesta ja lauseen parin kuvaus toiminnasta.

Kuvia ja tekstejä ottaa vastaan elinkeinoasiamies Aarno Niskanen. Myös paperiset kuvat käyvät, kunhan kuvan laatu antaa myöten suurentamisen.

– Näyttelyn ajatuksena on osoittaa, mitä kaikkea tuotteita ja palveluja meiltä Pielavedeltä löytyy, miten yrittäjyys on kehittynyt ja kenties antaa viitteitä siitäkin, mihin suuntaan tulevaisuudessa ollaan menossa. Mukaan toivotaan mahdollisimman monia yrityksiä.

Onnistuessaan näyttely avaa osaltaan näkemään, että Pielavedellä on monipuolista yritystoimintaa ja yrittämisen edellytyksiä.