perjantai 3.7.2020 Arvo

Asiaa läheltäsi

Pielaveden kunnan yleisötilaisuudet ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti

Pielaveden kunnan yleisötilaisuudet ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti ja siirretään mahdollisesti myöhempään ajankohtaan. Kunta suosittelee myös yhdistysten noudattavan tätä ohjeistusta.

Kunnan kokoustilojen käyttöä rajoitetaan toistaiseksi. Liikuntahalli, kuntosali, virtuaalisali sekä Suojalan, kaukalon ja uimalan pukukopit suljetaan maaliskuun loppuun asti. Näillä toimenpiteillä vapautetaan siivoustyön resurssia muiden kohteiden tarpeisiin.

Kunnan järjestämät harraste- ja vapaa-ajanryhmät perutaan maaliskuun loppuun asti. Kirjasto pidetään toistaiseksi auki. Kirjaston monitoimitila suljetaan maaliskuun loppuun saakka. Kirjastossa kävijöiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta ja suositellaan fyysistä asiointia kirjastolla vain, jos vointi on normaali.

Kaikki koulujen oppilaiden ja työntekijöiden ulkomaille suuntautuvat matkat perutaan kevätlukukaudelta. Kotimaan matkojen osalta koulut peruvat myös luokkaretket, kisamatkat ja leirikoulut. Kunta ei toukokuun loppuun asti ota vastaan kotimaisia tai ulkomaisia vierailijaryhmiä.

Pielakodin, Ilonakodin, Hakalan ja Repomäen asumisyksikössä rajoitetaan vierailuja vain välttämättömiin maaliskuun loppuun saakka.

Kunta varautuu myös etätöiden lisäämiseen. Kättelyä ja muuta kosketuskontaktia tervehtimisessä vältetään.

Nämä ohjeet on laatinut Pielaveden kuntaan perustettu epidemiavalmiusryhmä, joka laatii ohjeistuksia ja linjauksia kunnan toimintaan koronaviruspandemian tilanteen mukaan. Epidemiavalmiusryhmä kokoontui ensimmäisen kerran tänään 13.maaliskuuta.

Lisätietoa löytyy Pielaveden kunnan kotisivuilta. Myös Keiteleen kunnan kotisivuilta löytyy tietoa koronaviruksesta ja siltä suojautumisesta sekä siitä, miten toimia, jos epäilee saaneensa tartunnan.

Jätä kommentti

*