perjantai 3.7.2020 Arvo

Asiaa läheltäsi

Uusi pankki syntymässä – Op Nilakka ja Op Vesanto suunnittelevat yhdistymistä

Pankkien konttoriverkosto säilyisi ennallaan. Kuva Pielavedeltä.

Nilakan Seudun Osuuspankki ja Vesannon Osuuspankki suunnittelevat yhdistymistä. Tarkoitus on, että uusi Sydän-Savon Osuuspankki aloittaa toimintansa jo syksyllä lokakuun alussa. Yhdistymissuunnitelmia on tehty viime vuoden aikana. Lopulliset päätökset tehdään Op Nilakan edustajiston kokouksessa ja Op Vesannon osuuskuntakokouksessa huhtikuussa.

Suunnitellulla yhdistymisellä ei olisi henkilöstövaikutuksia, ja pankkien konttoriverkosto säilyisi ennallaan niin, eli uudella pankilla olisi konttorit Pielavedellä, Keiteleellä ja Vesannolla. Asiakassuhteet jatkuisivat entisellään, eikä asiakkaiden tarvitsisi tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi.

Juridisesti yhdistyminen tapahtuisi niin, että OP Vesanto sulautuisi OP Nilakan Seutuun ja samalla pankin nimi muutettaisiin OP Sydän-Savoksi. Henkilöstö jatkaisi uuden pankin palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Uuden Sydän-Savon Osuuspankin toimitusjohtajaksi tulisi Markku Niskanen Vesannon Osuuspankista ja varatoimitusjohtajaksi Jouni Karhinen Nilakan Seudun Osuuspankista.

 

Jätä kommentti

*