torstai 13.8.2020 Jesse

Asiaa läheltäsi

Vilkas helteinen viikonloppu pyöräytettiin käyntiin jo torstaina

Kasper Taipale sai kunnon pyöritystä KeiteleFestin ihmiskuplapallossa torstaina. Pyörittäjänä oli nuorisotyöntekijä Ella-Mari Peura Äänekosken nuorisopalveluista.

Keiteleen ja Pielaveden viikonloppu on tapahtumia täynnä, ja sääennusteiden perusteella lämpöä riittää. Keiteleellä homma polkaistiin käyntiin jo torstaina nuorisolle suunnatulla KeiteleFestillä. Musiikista nauttimisen lisäksi lapset ja nuoret pääsivät kokeilemaan monia erikoisia lajeja, kuten ihmiskuplapallossa pyörimistä ja sumopainipuvuissa painimista sekä sup-laudalla suppailua Nilakan matalilla aalloilla.

Lauantaina Keiteleellä on edessä ohjelmantäyteinen Keitele-päivä, johon mahtuu päivällä muun muassa SM-pyöräpotkurikisa, kepparikisa, katusählyä ja talutusratsastusta sekä illalla Heidi Kyrön ja Elonkorjuu-yhtyeen konsertit.

Pielavedellä vietetään lauantaina päivällä kotiseutumuseolla perinnepäivää ja samana iltana Tuuren sottiisia Laukkalassa. Sunnuntaina on Pohjois-Pielaveden maalaismarkkinat ja Päivä maalla -tapahtuma Vaaraslahdessa.

Jätä kommentti

*